Fraud Blocker

IULIA IUGA-DOHMEN

Este un arhitect de interior profesionist născut în București, România.

În 2012, Iulia a fondat studioul Inspired Design și de atunci a creat proiecte de interior pentru Ambasadorul Olandei din București, Hilton Athenee Palace Hilton, Novotel din București și Geta Voinea. A proiectat, de asemenea, reședințe și apartamente private în România și în Olanda.

Iulia adoră să creeze designul interior al clădirilor monumentale și să le reînvie cu grijă.

„Fiecare clădire veche are o poveste și un trecut, uneori misterios. Acest lucru mă intrigă să descopăr mai multe despre proiectul la care lucrez. Înainte de a începe conceptul de design, îmi place mai întâi să analizez locul, materialele din interior și exterior, cine a creat clădirea, cine a locuit acolo, cine a deținut-o și așa mai departe.

După aceea, conectez povestea casei cu dorințele clientului, îmbin toate ideile creative, păstrând în același timp sufletul clădirii în viață. Practic, adaug mai multe povești casei într-o manieră atentă. Munca pentru un astfel de proiect durează mult mai mult decât pentru a proiecta o casă normală. Este nevoie de multă pasiune, cunoștințe și oameni pregătiți pentru a avea un rezultat foarte bun.

Atunci când creăm acest tip de proiecte, vorbim despre caracter și design de lungă durată. Materiale și finisaje de înaltă calitate, mobilier, lămpi și jaluzele. Dar, de asemenea, sunt implicați constructori, furnizori și meșteri bine pregătiți.”