Fraud Blocker

[ beneficii ]

Proiecte unice pentru fiecare client în parte.

100% DESIGN

Designul este punctul culminant al stilului, calității, confortului și valorii. Acestea sunt elementele care joacă un rol vital în toate proiectele.

CUSTOMER FOCUS

Fiecare client este unic, la fel și conceptul de design interior. Ascultarea cu atenție a dorințelor și nevoilor fiecărui client creează un design interior de succes.

PROFESIONALISM

Un proiect se bazează pe un ciclu complet de documentații: briefingul clientului, măsurători la fața locului, planuri tehnice, randări 3D, vizite la fața locului.

ATENȚIA LA DETALII

Detaliile fac diferența. Materialele, finisajele, accesoriile și decorațiunile joacă un rol important într-un design interior de calitate.

[ despre ]

Iulia Iuga-Dohmen

Este un arhitect de interior profesionist născut în București, România.

În 2012, Iulia a fondat studioul Inspired Design și de atunci a creat proiecte de interior pentru Ambasadorul Olandei din București, Hilton Athenee Palace Hilton, Novotel din București și Geta Voinea. A proiectat, de asemenea, reședințe și apartamente private în România și în Olanda.

[ testimoniale ]

Clienți care iubesc munca noastră

Iulia a știut cel mai bine să ne asculte și să pună în practică dorințele noastre.
D-na. consul Patricia van der Kleij
Suntem foarte mulțumiți de rezultat și mai ales de decorarea interioară bine echilibrată și sfătuită cu bun gust de către Iulia.
D-l. Henk